About me & my blog

Welkom, welkom, welkom!
In mijn eerste artikel vertelde ik al zo een beetje over mezelf en het bloggen, maar hier wil ik het wat uitgebreider doen. Je zal vanaf nu meestal op de zondag een artikel online zien, maar wat voor een blog is dit? Wie is de persoon achter BYSHIVANI? Waarom blog ik? Ik vind het zelf ook altijd leuk om de persoon achter een blog te "leren kennen", dus hiebij:

Ik ben Shivani, de eigenaresse van BYSHIVANI. Ik woon in Suriname. Ik ben geboren op 9 oktober 1997, dat maakt mij 16 jaartjes jong. Ik zit nu in de vijfde klas van het Lyceum (VWO). Mijn hobby's zijn bloggen, lezen, uitgaan, eten en nog veel meer. Ik ben begonnen met bloggen omdat....nouja, er zij heel veel redenen. Ik denk dat ik mezelf beter kan uiten door te schrijven dan te praten, maar dan wel in artikelen (ik praat wel liever dan dat ik chat bijvoorbeeld). Over de dingen die mij interesseren, lees je heel veel op mijn blog. Je ziet er bijvoorbeeld vaak DIY's, omdat ik altijd als ik iets zie dat "teveel" is, nadenk over hoe je het mooi kunt maken. Ook zie je posts over Suriname, omdat ik jullie wil vertellen hoe het hier is. Je zult misschien merken dat ik behoorlijk weinig over fashion & beauty schrijf. Het interesseert mij wel, maar ik ben niet zo'n laatste-trends-volger op het gebied daarvan. Ik doe liever gewoon wat ik zelf leuk vind. Ik lees wel veel beautyblogs en ik vind het ontzéttend leuk om te lezen, maar omdat ik toch over iets aparts wilde bloggen en ook iets dat mij interesseert, laat ik dat over aan de mensen die dit wél interessant vinden. Ik hoop dat je het leuk vindt om mijn blog te lezen en dat je nog heel vaak terugkomt.

Over de artikelen:
Alle artikelen op deze blog zijn door mij geschreven, behalve als het anders vermeld is. Als ik informatie van andere sites haal (wat ik ook zo min mogelijk probeer te doen), vermeld ik zeker de bron erbij.Foto's:
Ik probeer zo veel als mogelijk mijn eigen foto's te gebruiken. Alle foto's waarop het "BYS" logo (eerder 'shii') staat, zijn dus door mij gemaakt. Als je deze foto's wil gebruiken, is het dus wel gepast om de bron erbij te vermelden. Als er foto's van andere sites gebruikt worden, vermeld ik dus zeker de bron erbij, net zoals ik het verwacht als iemand anders mijn foto's gebruikt.

Verder wens ik je nogmaals heel veel leesplezier!

Xx Shivani

9 opmerkingen:

 1. Oh Suriname, vet zeg! je mag me altijd eens een kaartje zenden! ik vind het fijn om kaartjes van over de hele wereld te hebben :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben ook Surinaams, maar ik woon in Nederland! Mijn vader is nu wel in Suriname voor zijn werk, hij zegt dat het er super leuk is hahah

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi,
  super leuk!

  xxx suzanne
  www.meidenindemode.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Echt een leuke blog zal je me tips geven voor me blog ik ben namelijk gisteren begonnen

  http://aestlaunder.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het superleuk als je een reactie achterlaat en ik neem dan ook heel snel een kijkje op jouw blog! Bedankt!❤